Tillbaks till Om oss

Yvonne Malmström Grimme

Ägare av Grimme Management & Consulting AB. Har varit anställd som affärsområdeschef, marknadschef och VD inom läkemedelsindustri, IT/Media och konsultföretag (CRO)

Idag ägnar jag mig åt Picture My Life Communication AB och WellByCare Nordic AB

Mitt professionella rykte:

”Yvonne har ett mycket stort och genuint engagemang som präglas av solida grundvärderingar. Hon har en tydlighet och en affärsmässighet med sitt påtagliga kundfokus. Yvonne är erfaren, driven och alltid närvarande och har förmågan att ur en komplex frågeställning hitta kärnan. Hon har en hög integritet och en känsla för ekonomisk effektivitet och lönsamhet. Yvonne är handlingskraftig, tar snabba beslut och är en mycket bra ledare som inspirerar när hon driver verksamheten mot ett gemensamt mål och gruppen mot bra prestationer.

Yvonne är en mycket inspirerande chef och problemlösare som introducerar nya idéer och tankesätt och får medarbetarna att utvecklas. Hon är skicklig på att hitta nya framkomliga vägar och inger ett stort förtroende. Yvonne skapar nöjd personal, tillväxt och levererar resultat genom sitt affärssinne. Hon är en klok chef som ”ser” sina medarbetare och har båda fötterna på jorden i en värld av ständiga förändringar. Yvonne går igång på idéer och hennes professionella inställning och personlighet gör det lätt att samverka med henne”

Ovanstående är baserat på omdömen från 13 kollegor och kunder, som besvarat ett antal frågeställningar anonymt september 2011.
Svaren har sedan bearbetats och redovisats av Per Frykman & Karin Sandin – Du ett varumärke